Winkelmandje

Shipping & Return

1. Retourneren

  Wenst u een product terug te sturen? Geen enkel probleem! Vul het retour document zorgvuldig in en stuur dit samen met het product terug. Alles kan en mag teruggestuurd worden zonder een boete te betalen. Verzendingskosten betaalt u wel zelf. U kan de bestelling ook altijd afgeven in onze winkel, Zeeschipstraat 61 9000 Gent.

  Download hier het retour document

  2. Ruilen

  Is het bestelde product niet goed van maat? Of kiest u toch een ander kleur? Ruilen is geen enkel probleem. Bij het ruilen betaalt u geen nieuwe verzendingskosten. Vergeet dit zeker niet aan te duiden op het retour document. Het producten ruilen in onze winkel mag ook altijd. Zo geniet u ook van onze deskundige uitleg.

  3. Herroepingsrecht

  U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen af te zien van de aankoop. Deze 14 dagen starten vanaf de dag dat de producten bij u geleverd zijn.

  4. Terugbetaling

  De terugbetaling vindt plaats binnen de vijf werkdagen nadat u hebt meegedeeld af te zien van de overeenkomst en de bestelling terug in ons bezit is. Wij betalen u de volledige aankoopprijs terug. De gemaakte transportkosten bij de bestellingen worden niet vergoed. De terugbetaling gebeurt via dezelfde methode als de betaling. Dit geldt ook wanneer u de goederen in onze winkel afgeeft (Zeeschipstraat 61).

  5. Verpakking

  Als u binnen de 14 dagen afziet van de aankoop moeten de producten geretourneerd worden in originele conditie. Wij verwachten teruggestuurde goederen dan ook in de authentieke verpakking. Vb. schoenen worden geretourneerd in de originele schoendoos. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen nooit gebruikt zijn. U mag de producten uitpakken en passen om te beoordelen of de producten voldoen aan de eisen. Alle producten worden bij een retour door ons grondig gecontroleerd.

  Openingsuren feestdagen

  Beste klant, Wij zijn met jaarlijks verlof van 24 december tot en met 1 januari. Online bestellingen worden wel verwerkt maar worden pas opgestuurd dinsdag 2 januari. Dinsdag 2 januari opnieuw open vanaf 09u30! Prettige feestdagen

  Aangepaste openingsuren:

  Openingsuren eindejaar:

  • 31 december OPEN 10.00 – 16.00
  • 1 januari feestdag GESLOTEN
  • 2 januari OPEN 09.30 – 18.00

  Goed eindejaar!
  Fulltime Sport Gent